Menu

Vrachtwagenbanden

Vrachtwagenbanden

 

 

 

 

Bij B&O Bandenservice hebben we een groot aantal transportbedrijven als klant. Naast het gebruikelijke onderhoud verzorgen wij ook controle bij diverse wagenparken en zorgen dat de klant preventief zijn banden kan wisselen. Zo wordt stilstand overweg voorkomen. 

 

Uiteraard wordt ook de spanning gecontroleerd en bieden we 24/7 pechservice aan voor de klant. Wij hebben zelf een groot netwerk om internationaal u te helpen, ook hebben we eigen serviceauto's om u onderweg uit de brand te helpen!

 

 

 

 

 

 

TBSN

 

Mocht er zich verder van huis pech voordoen; wij zijn aangesloten bij Truck Bandenservice Nederland. In geval van bandenpech volstaat een telefoontje naar B&O Bandenserivce. Alle benodigde gegevens over het pechgeval en de locatie van de vrachtwagen worden genoteerd door een medewerker, die speciaal is opgeleid voor het bieden van hulp bij bandenpech aan vrachtwagens.

 

TBSN is een servicenetwerk van onafhankelijke, professionele dealers in vrachtwagenbanden die service van hoog niveau leveren aan wagenparken, inclusief 24-uurs hulp bij bandenpech via Service Europe. Tevens beschikken zij over een breed assortiment kwaliteitsproducten voor alle soorten bedrijfsactiviteiten.