Menu

Over B&O

 

 

 

 

 

 

Over ons

B&O Bandenservice is een allround bandenservicebedrijf, gevestigd in Bolsward. Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf dat op het gebied van banden in een zeer brede markt zijn kennis kan waarborgen. Wij zijn gevestigd in een nieuw bedrijfspand, welke is voorzien van de modernste technieken op het gebied van autoliften en digitale uitleesmogelijkheden.

 

B&O Bandenservice is een bandenservicebedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren en monteren banden en wielen in alle soorten en maten voor particulieren, transportbedrijven, de industrie en de landbouw. Waar u op rijdt voor uw beroep of voor uw plezier, wij leveren de uitvoering en de kwaliteit die u wenst. Ons advies, gebaseerd op ervaring en vakmanschap, staat garant voor een goede band.

 

 

Contact:

De Marne 202

8701MH Bolsward 

Tel:        0515-577755

Mail:    Info@benobandenservice.nl

 

Openingstijden                                   

Maandag tot en met vrijdag:  8.00 tot 17.30
Zaterdag:  8.00 tot 16.00
Zondag: Gesloten

 

Feestdagen  

 

Nieuwjaarsdag: Gesloten
1e & 2e Paasdag: Gesloten
Koningsdag: Gesloten
Bevrijdingsdag: Gesloten
Hemelvaartsdag: Gesloten
1e & 2e Pinksterdag: Gesloten
1e & 2e Kerstdag: Gesloten
Oudjaarsdag: Gesloten

 

 

Overig

Kvk nr: 01098424
BTW nr: NL818180481B01


Rabobank:

IBAN :  NL30RABO0132080729
BIC : RABONL2U

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boerderijstroom

 

B&O heeft 600 zonnepanelen op het dak liggen, we gebruiken zelf maar 1/3 hiervan de rest wordt geleverd aan boerderijstroom en is te koop.

 

Daarnaast zijn we ook in het bezit van de windmolen die ook bijdraagt aan het leveren van groene stroom. Door alles van ledverlichting te voorzien en het gebruik van een aardwarmtepomp hoeven we geen gebruik van gas te maken en hebben we alsnog stroom over!

 

Klik hier voor meer info!