Menu

Velgen

Velgen

 

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen lichtmetalen en stalen velgen.

Lichtmetalen velgen dragen aanzienlijk bij aan de styling van uw auto. Veel nieuwe auto's worden tegenwoordig voorzien van een set lichtmetalen wielen.

 

gti-velg

 

 

 

 

 

 

Lichtmetalen velgen


Lichtmetalen velgen zijn één van de populairste accessoires voor de auto. Met aluminium velgen krijgt uw auto een modern of sportief uiterlijk en u onderscheidt zich van andere automobilisten.

 

De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen.

 

Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.

 

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan velgen.
Wij raden u aan in onze showroom te komen kijken. De koffie staat klaar en u kunt geheel vrijblijvend een offerte laten maken.

 

 

Stalen velgen


Voor de montage van winterbanden kiest men vaak voor een set stalen wielen. Dit is handig omdat de winterbanden om de velg kunnen blijven zitten en uw set lichtmetalen wielen met zomerbanden opgeslagen kan worden. Zo zijn zij beschermd tegen winterse invloeden zoals onder andere pekel, die het lichtmetaal lelijk kunnen aantasten.