Menu

B&O

Waar bent u naar op zoek:
B&O Bandenservice, niet alleen voor uw banden

Aanhanger kopen

Naast banden, onderdelen en service levert B&O Ook aanhangwagens. Met hoge kwaliteit worden deze aanhangwagens compleet met keuring verkocht!

Meer info

APK & Onderhoud

De veiligheid van uw auto is essentieel in het gebruik. Bij B&O Bandenservice kunt u uw auto APK laten keuren en geven wij advies om de veiligheid te verbeteren.

Meer info

24/7 Pechservice

Staat u met uw truck of trekker onderweg met pech? Dan leveren we 24/7 pechservice door heel europa. We hebben diverse servicewagens om terplaatse een nieuwe band te monteren, en door ons uitgebreide netwerk kunnen we u altijd van dienst zijn in heel Europa!

Meer info

B&O Bandenservice staat voor u klaar!

B&O Bandenservice is een allround bandenservicebedrijf, gevestigd in Bolsward. Wij zijn een zeer veelzijdig bedrijf dat op het gebied van banden in een zeer brede markt zijn kennis kan waarborgen. Wij zijn gevestigd in een nieuw bedrijfspand, welke is voorzien van de modernste technieken op het gebied van autoliften en digitale uitleesmogelijkheden.

B&O Bandenservice is een bandenservicebedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren en monteren banden en wielen in alle soorten en maten voor particulieren, transportbedrijven, de industrie en de landbouw.

Waar u op rijdt voor uw beroep of voor uw plezier, wij leveren de uitvoering en de kwaliteit die u wenst. Ons advies, gebaseerd op ervaring en vakmanschap, staat garant voor een goede band. Veelal hebben wij uw band op voorraad, zo niet dan kunnen wij deze uiteraard voor u bestellen.