panel beno

0515 577755

panel firststop
  • slideshows truck1
  • slideshows truck2

Truck/Trailer

Transport

B&O Bandenservice heeft een groot aantal transportbedrijven in de regio als klant. Voor deze bedrijven verzorgen wij de bandencontrole van het wagenpark en wij dragen zorg voor de juiste staat en spanning van de banden. Voor het verlenen van pechservice voor onze vaste klanten beschikken wij over een eigen service-unit, waarmee wij pech onderweg kunnen verhelpen.

 

truck

 

Mocht er zich verder van huis pech voordoen; wij zijn aangesloten bij Truck Point Service Europe en TruckForce. In geval van bandenpech volstaat een telefoontje naar B&O Bandenserivce. Alle benodigde gegevens over het pechgeval en de locatie van de vrachtwagen worden genoteerd door een medewerker, die speciaal is opgeleid voor het bieden van hulp bij bandenpech aan vrachtwagens.

Truck Point & TruckForce zijn servicenetwerken van onafhankelijke, professionele dealers in vrachtwagenbanden die service van hoog niveau leveren aan wagenparken, inclusief 24-uurs hulp bij bandenpech via Service Europe. Tevens beschikken zij over een breed assortiment kwaliteitsproducten voor alle soorten bedrijfsactiviteiten.

 

Truck-Point     logo TruckForce

0515 577755

Uw zekerheid

Ons bedrijf is erkend door de Vereniging VACO, Bedrijfstakorganisatie voor de Banden- en Wielenbranche.

U kunt B&O Bandenservice beoordelen door op het VACO logo te klikken. Wij stellen dit uiteraard zeer op prijs.